Adnan Naeem er Årets Ildsjel

Postet av Romsås IL den 8. Jan 2024

 Adnan gjør en fantastisk innsats for Romsås IL og lørdag kveld fikk han prisen som årets ildsjel på idrettsgallaen. Dette er stort for Romsås IL, Groruddalen og ikke minst for Adnan. 

- Tusen takk. Det er helt rått å stå her oppe. Jeg vil takke juryen for nominasjonen og også alle ildsjelene, både de som sitter i salen og de som ikke er her i dag. Alle fortjener en kjempeapplaus for den jobben de gjør hver eneste dag, sa han fra scenen i Trondheim.

- Jeg vil også takke Romsås IL som jeg er en del av, en fantastisk gjeng å jobbe sammen med.

Adnan Naeem har vært i Romsås idrettslag helt siden han selv begynte å spille fotball som syvåring, og han har gjort en super jobb for å holde fotballen på Romsås i live. I Romsås har han hatt ulike trenerjobber, og også sittet i fotballstyret i flere år. Han har blant annet stått i spissen for nytt kunstgress og anlegg på Bjøråsen, samt startet opp gratis trening for barn i alderen 6-12 år.

Naeem beskrives som en engasjert ildsjel med stor gjennomføringsevne. Ungdommene har stor respekt for Naeem, han er en de kommer til for råd og motivasjon.

- Jeg fikk et godt tips om å tenke på idrett som et samfunn, ikke tenke topp og bunn hele tiden. Vi må prøve å få med flest mulig. På bakgrunn av den tanken har vi klart å få med flere og flere ungdommer. Vi viser dem tillit, trekker oss litt tilbake og gir dem sjansen. Det skaper resultater og masse muligheter.

Juryen for Årets ildsjel har bestått av Kjetil André Aamodt, Marit Bjørgen, Olaf Tufte, Aida Dahlen, Glenn Solberg, Frode Grodås, Tiril Eckhoff, Silje Norendal og Zaineb Al-Samarai.

Gratulerer Adnan! 

Prisvinnerne som var tilstede på Idrettgalleaen lørdag 6. januar i Tronheim Spektrum


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.