Feiring i Rådhuset

Postet av Romsås IL den 7. Feb 2024

Nylig ble Adnan Naeem kåret til årets ildsjel på Idrettsgallaen 2024. I går var leder for fotball Øystein Røssel og Adnan Naeem på Rådhuset  (06.02.24) for å  motta samme pris av Oslo idrettskrets. 

Ordfører Anne Lindboe  hedret nasjonale og lokale idrettshelter under feiring av Osloidretten i går

Årets ildsjel Adnan Naeem fikk ildsjelprisen for sin ekstraordinære innsats i styrerom, på banen og i hallen. 

Videre begrunnet Oslo idrettskrets prisen med følgende: “Å drive et idrettslag, er ikke bare en lek. Idrettslaget går ikke av seg selv, men avhenger av at noen rekker opp hånden og tar på seg en av de mange oppgavene som må løses for at aktiviteten skal skje. Årets ildsjel er Adnan Naeem”. 


Ildsjelen Naeem var dypt takknemlig over kåringen.  " Det er svært mange ressurser som bidrar til å løfte både klubben og nærmiljøet. Målet for fremtiden er å satse enda mer på ungdommer. Vi må fortsette å inkludere dem i ulike roller og sørge for at alle får de samme mulighetene. Sammen står vi sterkere, sier Adnan Naeem" 


Monolitten IL ble kåret til årets idrettslag  til Årets idrettslag og årets Årets 100-årige idrettslag ble Njård, Oslo Golfklubb, Ares Turnforening og Tåsen IL. I tillegg Oslo kommunes idrettsstipend delt ut til ti unge, lovende Oslo-utøvere. 

Dette var nok ett stort øyeblikk for Adnan/Øystein og Romsås IL


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.