Barneidrettstrener kurset

Postet av Romsås IL den 29. Jan 2024

I helgen ( fredag 26 og søndag 28. januar) holdt NIF/OIK kurs for alle ungdommene i Romsås IL. Det var veldig bra oppmøte med hele 20 ungdom fra turn, fotball, allidrett og Åpen hall trenerne. 

Kursholdernes tilbakemelding var veldig positiv og spesielt i det praktiske imonerte mange. 

Romsås idrettslag ønsker å satse på ungdommen for de er fremtiden. 

Takk til kursholdene Tina og Jamil og takk til alle ungdommene for fin deltakelse. 
ÅRSMØTE ROMSÅS IL

Postet av Romsås IL den 19. Jan 2024


Vil du være med å utvikle Romsås idrettslag? Nå har du sjansen! 

Romsås IL kaller inn til årsmøte 19. mars 2024 klokken 18.30, møtet avholdes på Humleby. Sakspapirer legges ut på hjemmesiden senest 14 dager før møtet.


Det skal blant annet velges følgende til hovedstyret: 

Styreleder for 2 år, et styremedlem for 2 år, et styremedlem for 1 år og et varamedlem for 1 år.

 

Videre trenger vi medlemmer til fotballstyret: 

Leder, nestleder og styremedlemmer - alle for 1 år. 


Hovedstyret skal utpeke medlemmene i utvalgene (Aerobic, dans,  håndball, sykkel og turn), og det skal også velges leder, medlem og varamedlem til kontrollkomiteen (for 1 år)

Ønsker du et verv eller ønsker du å anbefale noen, ta kontakt med valgkomiteen innen 31.01.24. 

 

Malika: malikakemp@yahoo.no

Jan-Erik: jan.erik.smeby@gmail.com

 
Romsås IL - Intern feiring

Postet av Romsås IL den 12. Jan 2024

Torsdag kveld (11.januar, 2024) hadde Romsås idrettslag en intern feiring med 70 deltakere. Trenere, lagledere, utvalg i alle idrettene, ungdomstrenere, jentelaget som Adnan trener, sponsorer, Oslo idretteskrets, NFF og flere lokalpolitikere. For en fantastisk måte å feire frivilligheten i Romsås idretteslag på. Dette var en dag vi kommer til å huske lenge. Generalsekretær Magne brekke ble til og med ut på dansegulvet og fulgte koriografien til ungdomstrenerne våre i dans. Så gøy var denne kvelden. 


Norges idrettsforbund delte ut 100 000 kr til prisvinneren Adnan som skulle gå til idrettslaget og Oslo idrettskrets delte ut 300 000 kr som skal gå til forprosjekt på nytt klubbhus/aktivitetshus. 


Dette ble en veldig stor dag! 

Vi  takker alle frivillige i Romsås idrettslag. Grassrottrener delkurs 1

Postet av Romsås IL den 11. Jan 2024

Tavgra, Ibtisam og Bharti trenere for Romås idrettslag tok i høst grassrot trener 1 delkurs på nordstrad sammen med mange andre jenter. 

I januar og februar inviterer NFF til både trener- og lederkurs kun for jenter. Disse kursene har blitt gjennomført med stor suksess tidligere, og for mange oppleves det som en trygg læringsarena der man møter andre på samme alder. 

NFF Oslo oppfordrer klubbene til å spørre jentene i klubben direkte om å delta på kurs.

Grasrottrener delkurs 1

NFF ønsker å få med oss enda flere jenter og kvinner som trenere på lag, og håper et eget trenerkurs vil være positivt for mange. Mange jenter er ivrige som trenere på klubbenes fotballskoler og fritidsordninger, og å gå på kurs vil kunne være med å gi en ekstra trygghet her eller gi motivasjon til å involvere seg i et av klubbens lag. 

Kurset består av teori og praksis og avholdes hos Bækkelaget 27. og 28. januar. Du må gjennomføre e-læring i forkant av kurset.

  • Lørdag 27. januar kl. 09-16
  • Søndag 28. januar kl. 10-14

Les mer og meld deg på her.

Fotballederkurs 1

Fotballederkurs gir deg et godt innblikk i fotballens lederkurs og mye du kan ta med deg tilbake i egen klubb. Kompetanse om hvordan fotballen er organisert, hvilke muligheter man har og hvordan vi skal legge til rette for fotballglede for alle gir deg bedre forutsetninger for å bidra i din egen klubb. Dette kurset vil spesielt fokusere på ung medbestemmelse og hvordan engasjere seg som ung i idretten.

Kurset holdes på Thon Hotel Linne søndag 4. februar. Du må gjennomføre e-læring i forkant av kurset.

  • Søndag 4. februar kl. 10-18

Les mer og meld deg på her.

Gjennomføring av kurs

E-læring må gjennomføres før oppmøte, og sendes ut på e-post.

Kretsen fakturerer klubbene, så det er viktig at kursdeltagelse er avklart med klubben. Hele eller deler av kursavgiften refunderes til klubb når kurset er fullført og godkjent. 50% på trenerkurs og 100% på lederkurs.

Det er viktig at vi får beskjed i god tid dersom du ikke har mulighet til å delta. Dersom du ikke melder deg av før avmeldingsfristen vil klubben bli fakturert.

Dersom kurset er fullt vil du plasseres på venteliste og få tildelt plass dersom vi opplever frafall. 
Gratulerer.....og takk!

Postet av Romsås IL den 11. Jan 2024

Romsås IL gratulerer Adnan Naeem med årets ildsjel i Oslo og Norge. 

"Takk for alt du gjør og betyr for våre barn og unge vi ser fra til å følge deg videre!"

Romsås i våre hjerter :) 
Adnan Naeem er Årets Ildsjel

Postet av Romsås IL den 8. Jan 2024

 Adnan gjør en fantastisk innsats for Romsås IL og lørdag kveld fikk han prisen som årets ildsjel på idrettsgallaen. Dette er stort for Romsås IL, Groruddalen og ikke minst for Adnan. 

- Tusen takk. Det er helt rått å stå her oppe. Jeg vil takke juryen for nominasjonen og også alle ildsjelene, både de som sitter i salen og de som ikke er her i dag. Alle fortjener en kjempeapplaus for den jobben de gjør hver eneste dag, sa han fra scenen i Trondheim.

- Jeg vil også takke Romsås IL som jeg er en del av, en fantastisk gjeng å jobbe sammen med.

Adnan Naeem har vært i Romsås idrettslag helt siden han selv begynte å spille fotball som syvåring, og han har gjort en super jobb for å holde fotballen på Romsås i live. I Romsås har han hatt ulike trenerjobber, og også sittet i fotballstyret i flere år. Han har blant annet stått i spissen for nytt kunstgress og anlegg på Bjøråsen, samt startet opp gratis trening for barn i alderen 6-12 år.

Naeem beskrives som en engasjert ildsjel med stor gjennomføringsevne. Ungdommene har stor respekt for Naeem, han er en de kommer til for råd og motivasjon.

- Jeg fikk et godt tips om å tenke på idrett som et samfunn, ikke tenke topp og bunn hele tiden. Vi må prøve å få med flest mulig. På bakgrunn av den tanken har vi klart å få med flere og flere ungdommer. Vi viser dem tillit, trekker oss litt tilbake og gir dem sjansen. Det skaper resultater og masse muligheter.

Juryen for Årets ildsjel har bestått av Kjetil André Aamodt, Marit Bjørgen, Olaf Tufte, Aida Dahlen, Glenn Solberg, Frode Grodås, Tiril Eckhoff, Silje Norendal og Zaineb Al-Samarai.

Gratulerer Adnan! 

Prisvinnerne som var tilstede på Idrettgalleaen lørdag 6. januar i Tronheim Spektrum
Romsås aerobic

Postet av Romsås IL den 3. Jan 2024

Kom i form med Romsås Aerobic. Første trening tirsdag 9. januar. Plass til flere. Bare å møte opp eller ta kontakt. Årets ildsjel - idrettsgallaen 2024

Postet av Romsås IL den 2. Jan 2024

Årets ildsjel 

Adnan blandt de tre finalistene til Årets Ildsjel


Vår egen Adnan Naeem er blandt de tre  finalistene i årets ildsjel. De tre finalistene er Adnan Naeem ( 44) fra Oslo,  Øistein Formo ( 50) fra Innlandet og Harry ( 74) og Johanna (71) Breiland fra Rogaland Idrettskrets. 

En av disse tre får prisen for Årets ildsjel på idrettsgallaen i Tronheim lørdag 6. januar.