Grassrottrener delkurs 1

Postet av Romsås IL den 11. Jan 2024

Tavgra, Ibtisam og Bharti trenere for Romås idrettslag tok i høst grassrot trener 1 delkurs på nordstrad sammen med mange andre jenter. 

I januar og februar inviterer NFF til både trener- og lederkurs kun for jenter. Disse kursene har blitt gjennomført med stor suksess tidligere, og for mange oppleves det som en trygg læringsarena der man møter andre på samme alder. 

NFF Oslo oppfordrer klubbene til å spørre jentene i klubben direkte om å delta på kurs.

Grasrottrener delkurs 1

NFF ønsker å få med oss enda flere jenter og kvinner som trenere på lag, og håper et eget trenerkurs vil være positivt for mange. Mange jenter er ivrige som trenere på klubbenes fotballskoler og fritidsordninger, og å gå på kurs vil kunne være med å gi en ekstra trygghet her eller gi motivasjon til å involvere seg i et av klubbens lag. 

Kurset består av teori og praksis og avholdes hos Bækkelaget 27. og 28. januar. Du må gjennomføre e-læring i forkant av kurset.

  • Lørdag 27. januar kl. 09-16
  • Søndag 28. januar kl. 10-14

Les mer og meld deg på her.

Fotballederkurs 1

Fotballederkurs gir deg et godt innblikk i fotballens lederkurs og mye du kan ta med deg tilbake i egen klubb. Kompetanse om hvordan fotballen er organisert, hvilke muligheter man har og hvordan vi skal legge til rette for fotballglede for alle gir deg bedre forutsetninger for å bidra i din egen klubb. Dette kurset vil spesielt fokusere på ung medbestemmelse og hvordan engasjere seg som ung i idretten.

Kurset holdes på Thon Hotel Linne søndag 4. februar. Du må gjennomføre e-læring i forkant av kurset.

  • Søndag 4. februar kl. 10-18

Les mer og meld deg på her.

Gjennomføring av kurs

E-læring må gjennomføres før oppmøte, og sendes ut på e-post.

Kretsen fakturerer klubbene, så det er viktig at kursdeltagelse er avklart med klubben. Hele eller deler av kursavgiften refunderes til klubb når kurset er fullført og godkjent. 50% på trenerkurs og 100% på lederkurs.

Det er viktig at vi får beskjed i god tid dersom du ikke har mulighet til å delta. Dersom du ikke melder deg av før avmeldingsfristen vil klubben bli fakturert.

Dersom kurset er fullt vil du plasseres på venteliste og få tildelt plass dersom vi opplever frafall. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.