Årets ildsjel - Oslo

Postet av Romsås IL den 16. Nov 2023

Foto er Vetle Eggen

Adnan Naem ble overrasket denne uken med blomster og diplom av Silje Norendal/NIF/OIK og Romsås idrettslag for kåringen av årets ildsjel Oslo. 

Naeem beskrives som en engasjert ildsjel som har stor gjennomføringsevne. Han er tilgjengelig, tydelig og et godt forbilde. Han engasjerer seg i alle aldersklasser både på jente, - og guttesiden, både med spillere og trenere. Han planlegger for både treningstider og dommere. I tillegg engasjerer han ungdom i både trenerjobber og dommerjobber. Han arrangerer også tilbud for ungdom i ferier og på fredagskvelder. Han har søkt om penger til sommerferieaktiviteter, åpen hall og mange inkluderingstiltak som engasjerer ungdom. Ungdommene har stor respekt for Naeem, og de kommer til han for råd og hjelp. Han får også god kontakt med foreldrene. Ungdommene på Romsås forteller at Naeem er mer enn en trener, han bryr seg også om deres mentale helse og velvære. Han motiverer og er oppmerksom, og er en person de alltid kan komme til for å slå av en prat.
Naem har gjort en super jobb med å holde fotballen på Romsås i live, hadde det ikke vært for Naeem så hadde det mest sannsynlig ikke vært noe fotball på Romsås. Naeem er en ekte ildsjel!


Her er artikkel om Årets ildsjel kretsvinner Oslo: Adnan Naeem (teamnor.no)

Video kan lastes ned her: https://idrettsforbundet.filemail.com/d/ijljh

ndlai


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.